Rütbe: Yeni Üye
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Murat Kzgn - Azrail Cuma Kas. 28, 2008 11:18 pm |
|
|
Anlamı yok gecelerin,sözlerinin O simsiyah saçlarının,gözlerinin O son sözün perişan etti yüreğimi Uçurumlar çaldı bu sonsuz sevgimi Sakın kal deme bebeğim,Sakın kal deme bebeğim Azrail bekler beni gideceğim,Azrail bekler beni gideceğim
Gitmem gerek sevdiğim ne olur ağlama Yollar elbet buluşur sakın korkma Bir can istiyorsan beni götür azrail Benim sevdiğime dokunma Bir can istiyorsan beni götür azrail Benim sevdiğime dokunma
Geçmiyor geceler,bitmiyor Dönmeye yetmiyor kelimeler Usulca giderken masum kalbime Ne acılar yaşattın bitmeyen sevgime Artık çok geç bebeğim artık çok geç bebeğim Azrail bekler beni gideceğim,azrail bekler beni gideceğim
Gitmem gerek sevdiğim ne olur ağlama Yollar elbet buluşur sakın korkma Bir can istiyorsan beni götür azrail Benim sevdiğime dokunma Bir can istiyorsan beni götür azrail Benim sevdiğime dokunma
Yalnızlık gemisi çoktan battı Kurşunlar yağdırdı bir sözün yüreğime Uçurumlar aldı elimden seni,mesafeler çaldı sevgimi Artık hayat anlamsız geliyor bedenime Vakit geldi diye düşünüyorum kendi kendime Dedim ya azrail bekler beni,bekler beni Şunu unutma birtanem seni hep sevdim Son nefesimi verirken bile dudaklarımdan çıkacak kelime Sen olacaksın,sen olacaksın.....
|
|