Rütbe: ^ Forum KraLı ^
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Ceza Sen 0yna DiLber Paz Kas. 30, 2008 2:18 pm |
|
|
Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe Popüler olmak amacım değil dinlenmek sadece Fikr-i firar eylemiş senkron kaymış millete kat-i Sonuçsa beter yıllardır sahteler var sahnede
Başına Anadolu kelimesini koyunca kralsın Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur Korku filmi gibi tekerrür çatlak sesler tırmalar Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın
Anılar olanca canlanır moralin bozuksa dinle Depresyona girme yaşar rapte yapma Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari
Kimin burnu daha iyi koku alacak acaba Kim avına daha önce ulaşacak Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse Maskeler düşer şakşakçılar yanında gider
NAKARAT: Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler
NAKARAT: Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler = CEZA = Dikkaaat! istekler ihtiyaçlarımıza karşı Gereksinimlerinde listesinde Pek gereksiz olan en üstte yazılı Biz denizde yüzüyoruz akıntı çok
Biz kerizmiyiz, helal peşinde koşuyoruz Yada hapiste çürüyoruz Ve de bi başka bakıyoruz Bazen aşka dalıyoruz
Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz Öleni anıyoruz birbirimizi tanıyoruz Genede düşene vuruyoruz Bugün güzel birgün yarın nasıl olur bilinmez
Dünde yaşanır ancak dünden hiçbir ders alınmaz Bugunde bitecek elbet iyi bir gelecek ister herkes Benim rapim var başkasında zar Hayatın ritmi dar
Benim sesim yürek benim bilek benim Tüfek değil dilim silah değil Bu duyduğun benim Yalan değil
Sessizlikten önce bence Sende bi nota ol Belki yeni bir şarkı bestelersek Düzelecektir her bir yol
NAKARAT: Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler |
|