Rütbe: Yeni Üye
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Paz Kas. 30, 2008 11:07 pm |
|
|
seni cok sevmiştim göz bebeğim neden gittin sensiz olamam bunu sende ögrendim yalnız kaldım ben tek basıma buralarda sense yabancı kollarda uzaklarda halimi sorma nede yanıma geL sensiz bekledim sadece ecel.. hergece aglıyor bu gözlerim tek basıma yine ölümlerdeyim oysa ne güzel baslamıstı hersey tanısmamıs mucize gibi birsey o ilk günümüz rüya gibiydi senle olmak benim için herseydi anılar aklımdan cıkmazlar gözümün önünde o baskıslar senle gecen bütün günlerim an ve an gönlüme işledim ömrün senin yoluna kurban olsun yeterki senin canın saolsun mutluluk kapından ayrılmasın acılar senden uzak kalsın zavallı yüregim kan aglar içim sızlar nerelerdesin bu can seni sayıklar ölmeden son defa kavusayım sana ne olur dön bana görmeden kıyamam bu cana birtek kursun cagredir bu acıya rabbim sen bu kulunu bagısla bedenim cürürken bu kara toprakta ruhum seni bekleyecek buralarda bırakın beni şimdi yalnız basıma gelmedi yarim sondefa karsıma yorgan istemem bu soguk yatagımda toprak işlesin senin boşluğuna
|
|
Rütbe: Moderatör
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Salı Şub. 17, 2009 12:05 am |
|
|
çok mu sewdin musty (: .. |
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Salı Şub. 17, 2009 12:19 am |
|
|
evet canım çok sewdim ve sewiyorumda (seni(= ) |
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Perş. Şub. 19, 2009 10:51 pm |
|
|
Seni SEviyorum Hemde Çok Seviyotummm |
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Ptsi Şub. 23, 2009 1:37 pm |
|
|
öyLe miii (: |
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Salı Şub. 24, 2009 9:07 pm |
|
|
Üyleeeeeeeeee Şüpen Mi Var =))) =))) |
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Dj Ferit (İlayda) - Seni çok Sevmiştim Çarş. Şub. 25, 2009 4:51 pm |
|
|
bLmem (: oLması mı qerekiy00 (: .. |
|