Rütbe: ÖzeL Üye
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: rahdan - umurumda değil Salı Ekim 07, 2008 1:20 pm |
|
|
hüzünLüydüm bu sabah , içim bir qarip midem buLanıyor kusmak istiyorum sanki sıkıntıdan kafam patLıyor kanka diye aradıqım adamLar bana cevap vermiyor böyLe qeLmiş böyLe qidecek kimse biLmiyor karaLı artık tüm sayfaLar dostLuktan yana karaLı oLmuş sevdaLar anLadıLar sözümona Tanrı ' LarLa oyun oLmaz Tanrı ' LarLa oynama sinir sistemin iLaçLa denqeLi neyse boşver takma kafana kapaLı kaLacak her bir duyqu kapaLı kaLacak umutLar kimse qörmeyecek beni asLa duymayacak onLar buqün beLki sondu , son bir nefes aLıştı içime dünse çoktan qeçti şimdiyse yarını bekLeme sonsuz bir sevqi var , sonsuzdu bende hasret sonsuz qeceLerim sonsuz karanLıkLa mı qeçecek ? hayatım kendi canımı aLdı , kendi katiLim benim şimdi çekip qidiyorum bomboş eLLerim...
umudumu siLdin qeçtin , yine beceremedim yarınımı qömdün qittin , oyunLara qeLemedim diqer yüzünü öqrendim , deqersizmiş sevqin satıp qitsin dostLarım , umrumda deqiL benim... ( x 4 )
etrafıma baktıqımda tek bir adam buLamadım herşey yaLan doLan doLmuş ben bu işi anLamadım acaba ben mi çok saftım yoksa insanLar mı adi ? nemLi qözLerim , hadi qeL sevqiLim siL bari qerçi sevqi yok ya , kendi kendimi kandırıyorum içimdeki duyqu sönücek ateşe atLıyorum Üsküdar sahiLinde , eLimde bir siqara dostLarımsa sattı qitti çok uzakLara haydi durma başLa , eLinde kaLem kaqıtLa sonra siL hepsini at Marmara ' nın suLarına kimse qörmeyecek ya kimse biLmeyecek bunLarı meLankoLi bize qöre deqiL anLayamadım ne yaptıqımı neden diyorum ALLah ' ım neden biz ? of boşver başa aL kayboLaLım yok biLdiqimiz qeri dönmek istiyorum hayatımın en başına beLki o zaman rahat oLurdum herşeyi siLip baştan başLa...
umudumu siLdin qeçtin , yine beceremedim yarınımı qömdün qittin , oyunLara qeLemedim diqer yüzünü öqrendim , deqersizmiş sevqin satıp qitsin dostLarım , umrumda deqiL benim... ( x 4 )
|
|