|
Sayfaya git : 1, 2 |
Yazar |
Mesaj |
Rütbe: ^ Forum KraLı ^
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Grup Hepsi ŞarkıLarı Çarş. Ara. 10, 2008 3:47 pm |
|
|
Hepsi Tavla şarkı sözleri
Gözlerinle mahvettin Kapılarınla hapsettin Seninim al tamam
Şeytanın ahı tutmuş Şarkılar aşka gelmiş Durumum el yaman
Bu oyun hep çileli Bana zarlar hileli
Kaderin bitmek bilmeyen Oyunu mu bu
Şeşicar ve pencüse Severim güzeli gencüse
Kader uslanmaz Kandım işte Tavla tavla beni tavla
Salla pulları zarları Salla salla beni salla Vallahi geldim oyuna
Dapdar sokak her yerde sen var Kaçsam da olmaz çıkmaz sokak Direnme artık sabrım tutsak Uyumasan artık dağlara kaçsak Kumar masasında güzel bir kız Yenemedi seni aman da yandık Ama şimdi elimde zarlar Ve bu zarlar sizsiniz baylar Havva'ya sorsan Adem'e tapar Adem'e sorsan Havva'ya ağlar Hep düş eş gelse bile zarlar Bu oyun baştan baştan batar
Tavla tavla beni tavla Salla pulları zarları Salla salla beni salla Vallahi geldim oyuna |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Grup Hepsi - Sımsıkı
Yalnızdım bunca yıldır yalnızım Görmedim ki sımsıcak aşkı Sevgi telaşını Çılgın aşkını Çaldın sen büyük bir parça kalbimden Ağlama sana kızan yok ki tatlım Gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter
Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gönlüne yine deli gibi yor beni Muhabbet olsun gönüller çoşsun Bilmiyorum istemiyorum seviyorum Ölümüne sev yeter (ki beni iste) Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Neler gördüm saçma sapan aşklar Yalan itiraflar hep sahte duygular Ah bilsen kaç zamandır gönüllüyüm Kendimi sana adadım ben artık Gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Sakın gelme - Grup Hepsi
Sakın gelme sözlerim kayıp Ayıp ediyorum kendime Bir sızı var içimde Ölesim tuttu Yaşıyorum gürül gürül kaç gündür Uyku tutmuyor sakın gelme
Sakın gelme hazır değilim Deliyim kaç gündür Lodosum tuttu Poyrazım soğuk
Sakın gelme dönesim yok Çok uzaktayım çok Bir şarkı var aklımda Söylemesi ayıp
Sözleri kayıp Kaç zamandır dilimde Sakın söyleme
Bunların bir tarifi olmalı söyle Bir oyun gibi başladı adı kör ebe Bir sızı var içimde coşasım tuttu
İlk cümleden itibaren bağlanıp kaldım Sözler gelmedi bulunur sandım Hadi gel hadi gel ölesim yok Çok uzaktayım çok
Durma hadi, sende söyle işte orda. Gel artık beni bekletme Hadi gel hadi gel, gel artık |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Grup Hepsi - Aşk Herşeyi Affedermi Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi
Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
İsteksiz olmadı farkettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beni affetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin
Korku değil aslında pişmanlık Bağlılık bu oyun da bir aptallık Kumarbaz ruhumla seni aldattım Bu oyunu aslında ben kazandım
Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Aşk hep bizi es geçer mi
Derdim tasama çare olur mu O gece olanların her biri Affedilir ve gelir geçer mi |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Grup Hepsi - Hep Bana
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa Evli olup bekar kalsam Çalışmadan zengin olsam Çok yiyerek zayıflasam Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam Gizli olsa herkes bilse.
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
Ben yine her gün kaybolsam Kandan korkan bir doktor olsam Aşkımı alıp dağlara çıksam Dünya çirkin düzelir sansam Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be
Hem vazgeçip hem sevdiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa. İstemeden seçtiklerim Ne işim var burda benim Ben aslında caz severim Çok yaşasam yaşlanmasam Estetiksiz güzel olsam. Olgunlaşıp çocuk kalsam
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Rujum mujum her şeyim var kuzum Tadım tuzum kalmadı susun be...
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Onu Alma Beni Al - Grup Hepsi Bak atının terkisine de atmış, gözleri şaşı gelini Mor kaftanlara sarmış, haspam odun gibi belini Ah verin elime de kırayım, cadının dersi kara elini
Seni gidi fitne fücur, kıyametin gelsin
Sen o alacası içinde fesatla, hangi günü gün edicen Ah o kaditin üstüne, bir de atlas yorgan sericen
Amanın amanın, yansın ocağın barkın utansın Ağan emmin herbir yerine, kırmızı kınalar yaksın
Varsın bize vursun felek, ne çeyiz düzdüm emek emek Allah bildiği gibi yapsın
Böyle de nispet olmaz ki, seni gidi zalim yar Zorla da kısmet olmaz ki, seni gidi hain yar
Bana ne bana ne beni al, onu alma
Bende bu yetim kirazlar ala al dururken Tek başıma kara gecelerde zar zor uyurken Yar eteğimde çakallar kurtlar ulurken İçine sinerse senin de kıyametin gelsin
Sen o alacası içinde fesatla, hangi günü gün edicen Ah o kaditin üstüne, bir de atlas yorgan sericen
Amanın amanın, yansın ocağın barkın utansın Ağan emmin herbir yerine, kırmızı kınalar yaksın
Varsın bize vursun felek, ne çeyiz düzdüm emek emek Allah bildiği gibi yapsın
Böyle de nispet olmaz ki, seni gidi zalim yar Zorla da kısmet olmaz ki, seni gidi hain yar
Bana ne bana ne beni al, onu alma
Neydi sorun anlat şimdi Davullu zurnalı düğün mü derdin Gelin nerde peki Boynuz yedi Senin gibisini kim alır ki Ne oldu canım zoruna mı gitti Devir böyle aşkım yeni mi sekti Ordan burdan şimdi de soldan Düelloya varım ama zaman bitti
Bana ne bana ne beni al, onu alma |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Grup Hepsi ŞarkıLarı Çarş. Ara. 10, 2008 3:48 pm |
|
|
İyisin - Grup Hepsi
Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin
Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin
Ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin
Çok gülerim kızarsın Ağlayınca kaçarsın Güzel bile bulmazsın Sen bana fazla iyisin fazla
Ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin
Tanrım yine aynı hesap Senden iyisini vermedi kader Dünya yalan senle birlikte Bedenin burda ruhun nerde? Harika yazar harika söylerim Gülmeyi severim ağlamayı da bilirim İşin aslı sevgilim ben sana fazla gelirim
Böyle olunca kapı arkanda Hadi ordan be beni kızdırma Hoşsun ama boşsun be yavrum İşin aslı şu sevgilim, istersem çeker giderim Sen bana fazla iyisin fazla |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Beni Kategorize Etme
Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma
Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme
Sen beni nasıl bildin ki sevdin Bilmece gibiydim ama görmedin O kadar çok yol var ki burda Sana yardımcı oldum aslında Tik tak derken zaman, kaşların çatık her an
Koştum yıllarca arkanda Şimdi sıra sende suçu bana atma Bir bir bir çok basamak var karşında
İlk basamakta sakın geri kayma Zor mu denemek, elemek, sevmek. O kadar kolay mı bırakıp gitmek
Tik tak derken zaman, kaşların çatık her an Bu hayat acımasız bir çarktı Bu oyunu çok sevdim bu da farkı |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Yaz Yaz Yaz - Grup Hepsi
Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz Bile bile üstüme gelmene ne gerek var Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var
Eğer hergün bu işkence, eğer her gün bu karmaşa Eğer her gün bu kavgaya katlanırım sanıyorsan
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi Yanılırsam çık karşıma göster kendini Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
|
|
Yanlızlığım - Grup Hepsi
Yeni tanıştık belki de Ama kimbilir belki de hep vardın Eşlik ediyordun sessiz ve sinsice belki de Şimdi şimdi anlıyorum Kurnazca ayırdın beni belki de Lime lime savurdun sevdiklerimi belki de
Yalnızlığım Yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım kanımsın canımsın Sen benim çaresizliğimsin
Yalnızlığım Bugünüm yarınım Sen benim hüzünlerimsin Yalnızlığım Tek bilebildiğim sen benim Vazgeçilmezimsin
Toksin damlası hücrelerimde dostluk kuran her içki Hatır sormaz sadece zarar verir yaşama sen gibi Bavul toplayan ellerinde, yırtılır tapusu olmayan kalbim Eğer bir kapıysa bugün kilitlidir dudaklarım
Kalbim boş sefer yapar Bir mektup bırakır ardından Yalnızlık yakın dostum
Biraz depresif ve melankolik Kim okur ki kim bilir Yalnızlık bana özel Elbet birgün benide terkeder.
Senin olmamı istedin Ama belkide bir aşık gibi İnatla bunca zaman kendine sakladın Belki de bir tohum gibi serpildin Filizlendin ben oldun belki de Yatağımı bile paylaşabilmek için benimle.
Yalnızlığım Yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım kanımsın canımsın Sen benim çaresizliğimsin
Yalnızlığım Bugünüm yarınım Sen benim hüzünlerimsin Yalnızlığım Tek bilebildiğim sen benim Vazgeçilmezimsin
Yalnızlığım Yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım Tek bilebildiğim sen benim Vazgeçilmezimsin |
|
|
|
Rütbe: Admin
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: Grup Hepsi ŞarkıLarı Çarş. Ara. 10, 2008 4:18 pm |
|
|
TeşekkürLer Burak , Süper arşiv. |