Rütbe: Süper Moderatör
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Badem_Geceyedir Küsmelerim.. Perş. Ara. 11, 2008 2:53 pm |
|
|
Hersey biter herkez gider Gün bile kacar gecenin koynuna saklanir Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gözlerinde yankilanir yasanmamislari düsünür kuytularda üzülürüm
Gel desen kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerini gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim
Yürek yanar kalpler aglar Sevdam bile cirpinir cikis yollari arar Birtek gözyasi kalir bu askdan geriye Ruhumda yeserir yeniden ask yapraklari Yasanmamislari düsünür kuytularda ölürüm Yasanmamislari düsünür kuytularda ölürüm
Gel desen kosar kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerini gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim
Ne bir umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim
Gel desen kosar kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerini gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim
Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim
Bir umut kaldi ve bir rüya yine sana seslenirim |
|