Rütbe: Süper Moderatör
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: hayki & yas_ßirleşen İki Kalp Cuma Ara. 12, 2008 7:03 pm |
|
|
Ölene dek ellerimden tut bizim bu yarınlar (bizim bu yarınlar) Birleşen bu iki kalple(birleşen bu iki kalp) sonsuza aşkla mutluluklar(aşkla mutluluklar) Sönsün tüm ışıklar(ışıklar sönsün) bizim bu akşamlar (akşamlar bizim) Sen ve benim sen ve benim tüm yaşananlar (tüm yaşananlar)
Sana minnettarım sevgilim o küçük kalbine beni sığdırdığın için Sana minnettarım sevgilim beni deli gibi sevdiğin için Sana minnettarım sevgilim yüreğini bana verdiğin için Sana yemin edebilirim son nefesimi bile kollarında vereceğim için Bir ömür boyu böyle gider bu adam bir ömür boyu böyle sever seni Hepiniz duyun beni buldum onu buldum tıpkı bir ben gibi Dudaklarından adım dökülürken içim titrer bunu sende bil Sana verdiğim hiçbir sözden geri dönmem kalbime dilim kefil Ölene kadar gözlerimi kırpmadan seni seyredebilmek tek dileğim Bana ne kadar sürer acaba diye sorma sana nasıl anlatabilirim Ölene kadar dedim ya boş ver seni öldükten sonra da sevebilirim Yalnız sana güvenerek arkama bakmadan sırtımı dönebilirim
Ölene dek ellerimden tut bizim bu yarınlar (bizim bu yarınlar) Birleşen bu iki kalple(birleşen bu iki kalp) sonsuza aşkla mutluluklar(aşkla mutluluklar) Sönsün tüm ışıklar(ışıklar sönsün) bizim bu akşamlar (akşamlar bizim) Sen ve benim sen ve benim tüm yaşananlar (tüm yaşananlar)
Beni kendine hapsettin ben seninim ve kölenim ellerimin tek sahibi sensin Benliğime seni kazıdım artık adımın anlamı kalmadı yas bunu bana hissettirdi Yaşadığımın farkına vardım düşün o tacımı bana geri taktın Kraliçe tahtına senin o tertemiz kalbine yerleşti bir kere Ve de gitmeye niyetim yok bunu sok beynine Dünyam sensin ve de tersine dönse tek geçerim seni sevgilim Saçının tek bir teline can veririm bunu herkese gösterebilirim Canım senin kanım senin al bu kalp senin melek senin yas senin Önüme bin doğru sürün... Tek yanlış sen olsan yinede sen derim Aklına geldi mi şu bu deme bana hiç aklım sensin deli gibi yani Seni ben gibi hissedebilirim bunu ispatlayabilirim sevgilim |
|
Rütbe: Admin
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: hayki & yas_ßirleşen İki Kalp Cuma Ara. 12, 2008 7:15 pm |
|
|
TşekkürLer |
|