|
Sayfaya git : 1, 2 |
Yazar |
Mesaj |
Rütbe: Moderatör
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:05 pm |
|
|
[/size] |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:07 pm |
|
|
Senin adın aşk!
Ben aşkı sevdim, hep ona yazdım. Şiirlerime bile ismini kazıdım. Bir tek gözyaşına, binlerce sayfa harcadım. Senin adın aşk!
Kadeh kadeh içerken seni, adını aşk koydum. Yanımdayken bile özlerken seni Sevgim, mısra mısra yazmakla bitmez. Senin adın aşk!
Ne zaman senden bahsetsem, Sayfalar yetmiyor kalemime. Öyle bir tutkuyla bağlandım ki sana, Sensiz olamıyorum. Senin adın aşk!
ne çiçeklerin renkleri solacak, Ne kelebeklerin özgürlüğü yok olacak. Sen var oldukça bu dünyada Her gün yeniden başlayacak, tıpkı yarınlarım gibi |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:08 pm |
|
|
sen yüreğimin hakimi
sen geleceğim
sen gökyüzünden gönderilen merhamet yüklü melek
ben sana durdum bütün çiçekler sana durdu
mavilik ellerinden yüzüme vurdu
menekşeler güldü gül tenine
aşk yüreğinden yüreğime düştü
bir güvercinin kanatlarına yükledim yüreğimi güvercin sana havalandı
göz bebeğim seni çok seviyor um
Çözdüm artık senin için bağladığım karaları Gözyaşımda yıkadım kalbimdeki yaraları Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir O yüzden sevgiliye “yar” denilir Bir damla gözyaşımın hakkı ödenmez Öldürmeyen her acı beni diriltir.
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:10 pm |
|
|
Fotoğrafın karşımda duruyor. Öyle masum öyle güzel ki seni yaşamak bu kendini tanımayan cümlelerin ardında senin gözlerinde aşk gibi çoğalmak. Anlatmak çok zor. Ben anlatamıyorum yaşıyorum. Herşeye katlanmak dedikleri bu olsa gerek. Günün bütün tükenen saatlerinin peşisıra bir ekranın karşısında seni bana gülümsüyormuş gibi hissedebilmek. Öyle güzel ki saatlerce seninle hayatı paylaşabilmek.
Oysa şimdi yalnızlığım yanımda,sensizliğin şarkısını dinliyorum. Seni sevmek yazılmış bana,dokunamasamda sana,
SENİ ÇOK SEVİYORUM
KESKE..
Kucak kucak papatya sersem yollarina. Upuzun Siirler yazsam, Askimi anlatsam sana. Pembeler giysem,sacimda yaseminler, Mis gibi koksam,sarilsam sana. Türküler söylesem yanik yanik. Fistanlar diksem mavi,mor,cicekli. Gözümü acsam,seni görsem... Sen de sevdalansan, Sevdalansan bana...
Tek seni sevdi bu yürek Uğrunda belki can verecek Gece gündüz hep seni düşünecek Bakışların beni kül eyleyecek Aşkımız sonsuza dek sürecek
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:10 pm |
|
|
Sağda, solda izlerin var. Zor oluyor bazen uyanmak. ´Zaman en iyi ilaç´ derdi babam. Toparlanmaya çalışıyorum. Kendime yeni uğraşlar buldum; şiir, resim, tiyatro, sinema. Seni yazıp, seni boyuyorum. Seni oynayıp, seninle uyuyorum.
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:13 pm |
|
|
Her zaman seninle güzel bu hayat Aşk yaşanmıyor sen olmadan Canımsın benim sen Eğer bir gün ayrılırsak Rabbimden duam bedenimi alsın bu dünyadan
GEL DESEN
Gel desen bir gün bana gel desen Özlem yüklü kalbin ruhuma işleyen sesinle Bana gel desen Seninim , senin olanı benden istesen
Bekleyişlerim düşünce sonsuzluğunda Özlemim sensizlik mayasıyla kabardı Kalbim yanlızlığımın kahrında Gel desen birgün bana gel desen !
Sensiz geçen her günümün ardında sen Bos yatağımın baş ucunda sen , Kalbimde sonsuz sevgin , Bana verdiğin minicik resmin .....
Ve sen sen herşeyim .. bana gel desen Biliyor musun neler olacak ? Ömrümün sonbaharında Bahar çiçekleri açacak ..
Saçılacak dört bir yana rengarenk güller Mutluluk çığlıkları atıcam ekseninde Seninim geldim !! feryatlar kaplayacak evreni Ne olur ahh , ne olur bana gel desen ?
Ömrüm seni beklemekle geçecek olsa da Sana adadım son tebessümlerimi Sen sen birtanem son nefesimde de olsa Ne olur , ne olur bana gel desen ?
Benimsin KADINIM desen !
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:15 pm |
|
|
DÜNYA UNUTURSA DÖNMEYİ RÜZGAR UNUTURSA ESMEYİ AŞIKLAR UNUTURSA SEVMEYİ BELKİ OZAMAN UNUTURUM SENİ AŞKIM.!Yk__
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum.. Azala azala.. Aramızdaki uzaklığın karanlığında..
Geceler kısalıp..gündüzler uzuyor öyle olunca.. Daha az seviyorum seni.. Kendini iyileştiren bir yara gibi..
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:16 pm |
|
|
Bir Yürek Çarpıntısı
bir yürek çarpıntısı kadar yakınsın bana nedense bir o kadar da uzak uzatsam ellerimi saracağım bedenini omzuna başımı koyup ağlayacağım çoğu zaman ellerim titriyor buz kesiyor bedenim sensiz olmak yaşamla ölüm arasında kalmak boşluğa sarılmak diyorum ya bir yürek çarpıntısı kadar yakınsın bana nedense bir o kadar uzak
Bahçende açan bir gül olur Seyrederim seni doyasıya Esen rüzgarlarla kokumu savurup Sevdamı anlatırım sana Bazende ılık esen bir meltem olur Eser durur dokunurum saçlarına Fısıldarım sessizce sevgimi kulağına Senin beni duymayacağını bilerek..
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:17 pm |
|
|
NEDEN Mİ? ...
Bir çok kız için ısmarlama şiirler yazmıştım Bu bana hep ters gelmişti.. Fakat şu an Senin için binlerce dize yazsam az geliyor... İçimde hep bir ülkü var Bilmem...kim bilir bu şiiri yanından hiç ayırmazsın Yada beraberinde kan kırmızısı bir gül goncasını.. ALLAH tüm güzellikleri yaratırken Eminim seni en nadidesi olarak yaratmış Kır çiçeklerinden güzel Gülden narin Menekşeden şeker Kardelenden daha güzel kokulu
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:18 pm |
|
|
NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktığını ne zaman geldiğini fark etmeden...
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:19 pm |
|
|
Anılar öptü dudaklarımı..
(..çok zaman sonra belki de sen.. karadenizli )
sesi soluğu kesilmiş bir aşkın ortasından yürüyoruz acılarımızı saramayacak kadar uzağız artık
kirpiklerimizde beslenen düşler, yeni doğacak sevgililere miras düşünüyorum da, belki biz sevgiyi değil, hep ayrılığı büyüttük seninle çıplak bedenlerimizden akan özlemler yanılttı bizi yağmur yağarken anımsadığın ben değil, yalnızlığındı belki de ve ben yalnızlığını bile özledim desem, beni duyamayacak kadar sessizsin artık
Kimine ağlamak kimine gülmek yakışır Banada seni sevmek yakışıyor Kalbim sersem gününde Duygularım seninle coşuyor
Seni yanlış anladım Kanıma seni üzmüş olmak dokunuyor Gözlerim seni gördüğünde Yaşamın tadıyla buluşuyor
En büyük hatam başkalarına senden çok güvenmek Bu yanlışı yüreğim şimdi anlıyor Eğer hala bendeyse yüreğin
İçimden gelen ses seni özlediğini söylüyor
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:24 pm |
|
|
[size=12]'Seni Seviyorum'...diyebiLmek ne Güzel!
Ne güzel şey seni seviyorum diyebilmek sana Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel... Her zaman, gece gündüz, her saniye SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SEVİYORUM SENİ Diyebilmek ne güzel..
Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, Dakikalar zaman üstü... Sessiz bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme, sevgin vuruyor kalbimin kıyılarına gecenin bu sinir bozucu sensizliğinde,özlemin hep içimde.. SENİ SEVİYORUM
Sesini duymak istiyorum aslında uyumadan önce, Sabahlara kadar konuşmak istiyorum senle , Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe SENİ SEVİYORUM
Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabına sığdıramıyorum aşkı. Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek istiyorum mutluluktan SENİ SEVİYORUM!ben herşeyi sende seviyorum aslında SENİ SEVİYORUM!
[/size]seni çok sevdim
Ben seni uzaktan sevmeyi sevmiştim adını bilmediğim günlerde, Hem seninle hem sensiz yaşayabilmeyi tam öğrenmişken, Evet öğrenmişken Artık olmayacaksın sende tüm kadınlarım gibi yokolacaksın, Bir hatıra daha akıp gidecek Paslı borulardan, Hüzünlü, İçi geçmiş, Buğulu günlerde Senin varlığın olmayacak artık, Nefes alıp verişini hissedemeyeceğim belki, Çekip gittikçe uzaklara, Korkularım gelecek aklıma, Kaçmaya, Sensiz olmaya çalıştıkça, Ruhun varlığımı kıstıracak, Hapsolmuşken tüm cevaplarım içimde, Yine, Yeniden, Sensizliğe alışmaya çalışmaktansa, Kim bilir son vereceğim belki değersiz hayatıma... Hep geçerken zaman bizsiz,sessiz gelecek bu dünya bana, Tam yakaladım derken yaşamı ucundan Tekrardan yıkılacağım biliyorum, Çünkü, Çünküsü yok işte, Bu senede bin yıl sonrada on bin yıl önce de hep aynı şeyler devam edecek, Ben vazgeçişlerimin bedelini ödemeye, Ruhsuz bir hayatı yaşamaya mecbur kalacağım, Tüm bunlara rağmen en kötüsü de, Yaşamaya çalışma çabalarım, Sana beni hissetirmeyecek, Tüm yaşayamadıklarımıza rağmen seni çok sevdim ...
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:24 pm |
|
|
Anlatmak istiyorum, Bu bendeki Sana dair en güzel duyguları... Hayat hiç bu kadar güzel olmadı Derinliklerimle, baştan başa Sen dolduğum günden beri.
Bir haller oluyor bana Dalıp gidiyorum öylece, sana ulaşana dek Sevenler bunu iyi bilir… Seni yaşamak o kadar güzel ki düşüncemde bile… Bir ırmağın denize yürüdüğü gibi… Bir denizin maviyle dolduğu gibi… Sen doluyorum işte… Yüreğime konar mutluluk kelebekleri Dudaklarımda tebessüm Yüzüme yayılır tatlı bir gülümseme Gülüyorum işte kendi kendime Kendi kendine gülümseyen bebekler gibiyim.
Sen benliğim, Sen hasretim, Sen sevincim olduğun günden beri Sevda çöllerinde Leylalar ariyan mecnunlar gibiyim.
Şimdi, içtenlikle söylüyorum Seni düşünmek, seni yaşamak Bu dünyanın en güzel duygularını Yüklüyor yüreğime. Kokladığım çiçeklere, Kopardığım meyvelere, Savrulduğum rüzgarlara, Islandığım yağmurlara, Uzandığım toraklara, Gökteki yıldızlara, Yüce dağlara Haykırıyorum! Sen var ya sen, Canımın içi bir tanem, Seni, seni çok seviyorum…
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:25 pm |
|
|
Tükendim be KARADENİZ Lİ ! ..
Bir heves değildi ki, Seni çok sevmiştim can! .. Yokluğunda her gece,sarılırken isyanlarıma.. Örterken yorgan misali, Üzerime hasreti..
Yüreğim üşürken ayazda kalmış gibi.. Seslenememek sana,sarılamamak.. Gel diyememek tüketti be ! ..
Kıskanıyorum artık tüm kavuşmaları.. Hele dalgalar vurunca sahile hırçın,coşkulu.. Çakıl taşlarının çığlık çığlığa sarılmaları yok mu? Ay ışığının denizin üzerine serilişini.. Nazlı kıpırtılarını yakamozların..
Gecenin güne kavuşmasını bekliyorum.. Aynada göremediğim cismimin, Hiç olmazsa gölgesini göreyim diye
Güneş tepemde arıyorum.. Gölgem bile sen...
Hele şu hastalık yok mu? Ağrılarım sanki daha acımasız sensiz.. Onlar yaksa da canımı, Bir iğne ile nefes alırım iki günlüğüne.. Ya yokluğun?
Söyle! .. Seninle olmanın,bana gelmenin Eder'i ne? Ya çaresi? Eğer bir ömürse seninle bir günlüğüne, Veririm be ! .. Gözümü kırpmadan..
Sensiz yaşamak niye?
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:26 pm |
|
|
SEVDA ÇİÇEĞİM
Güller gülüşünde saklanmış sevdiğim Renkler sevişinde Sesler ahenkli gözlerinde Canım cananım can kurbandır sana Güzel gözlerin sitemkar bakmasın bana hiç Sevgi selinde boğulurken sen ve ben Gülleri serdim önüne Gülüşlerinde kaybolduğum sevdiğim Aşka mühürlü yüreğimi Seninle enginlere bıraktım Sevda yolunda canımı versem Sana, bir gülüşüne kurban olsam Gül bakışlım sevda çalımlım Canım sevdam..
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:26 pm |
|
|
Ne çok sevmiştim seni!!!
ağlasam sesimi duyar mısın? söylesene,susturabilir misin beni? sevsem seni delice; durdurabilirmisin ki?
hani bir resmin vardı cüzdanında. yanında benim,bıraktığın şimdi hiç birşey yok hatıralarda, düşündükçe ağladığım
nasıl sevdin ki sen beni? aşkın çoğu azı olmaz. sorarım,nasıl bıraktın? böyle vazgeçmek olmaz.
şimdi herşey anlamsız olacak. kırık dökük anılarla.. biliyorum,yeniden başlamak zor olacak. kalbimdeki yaralarla..
bu yaptığın yanına kalırmıydı sence? ama seviyordum seni işte. bilseydim,sana bağlanırmıydım? beni gerçekten sevmemişsin bence...
öyle çok hayal kurdum ki senle. neden,neden bana izin verdin?? niçin,ummadığım anda; hayallerimi frenledin??
hayallerim boş artık güvenim ilk günkünden az çünkü. biliyorum,bir o kadar daha hayal kuracağım. ama yine boşa çıkacak.
ne çok sevmiştim seni. sende böyle sevseydin beni... anladım ki benim sevgimin anlamı yokmuş. beni ondan daha fazla seven çokmuş.
resimleri ellerimde,baktıkça ağlıyorum. gözlerim bir pınar. duygularım param parça; kalbim kırılmış virane...
içimde hep bi korku... beni hep sevsin istiyorum. o günden beri dünyam karardı,güneşim kayboldu. hep ellerini tutmak istiyorum... alıntı...
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:27 pm |
|
|
Hiç hesapta yokken bu gönül sevdi Bilirim hak etmedim seni sevmeyi Bilmedim sevgimle mutsuz edecegimi Taş basar bagrıma sevmezdim seni
Sanmıştımki bu sevgi üzmez hiç seni Oysa ben severken kırdım kalbini Aklım firar etti oldum serseri Görseydim gerçegi sevmezdim seni
Kalbimden öyle bir girdinki içeri Hükmettin benligime sevdim seveli Şimdi dönde bir gör son eserini Bilseydim haddimi sevmezdim seni..... alıntı
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:28 pm |
|
|
Adı Yüreğimde Saklı
Gırtlağıma yapışık dil gibi / sessizliğim Eteğime asılan kelimeleri dökemiyorum / kucağına Cesaret saklanmış / koltuk altıma Pis kokulu ter gibi / akıtamıyorum
Ne zaman menzilime alıp onu Koşarak girmek istesem siperine Asırlardan gelen prangalarım / acıtır bileklerimi Suskunluğumun mahkumiyetine ağlarım / gizli gizli
Gülen gözlerimin ardında / hüzün saklı Taşıdığım yük ağır / omuzlarım kesik kesik Ot bürümüş arnavut kaldırımları / sırdaşım oldu Bastığım taş ağlıyor / çaresizliğimin ummanına Sevdamı kurşuna dizmek istesem de Tetiği çekecek parmağım kırık Ben benden çıktım / tenim emanetim
Sesimin üzerine karanlığı örttüm Kirli buzdan yatağım / çalı çırpı yastığım Tenime kar yağıyor / üşüyorum Güneş asumanın zulasında / saklı cennet Adresini bilmediğim sokaklarda susuyorum Hayallerimdeki aşkın biletini dondurdum Tek kişilik sessizliğim dişlerimin arasında Tükürmek istiyorum / dudaklarım mühürlü
Suskunluğum / sevda yolunda barikat Vurup! Yıkıp geçmek istedim Molozların ortasında biçare kaldım Nefesim kesik / gözlerim fersiz Umudumun sırtında / paslı bıçak Yüreğim kan akıtıyor Yaralıyım / yollarım tıkalı
Kimliğim haymatlos pençesinde / boş bavul Kızıl seher! satır aralarında saklı / bulamıyorum Yüreğim akıntıya kapılmış / küreksiz sandal Kurtuluş dilimin ucun damı? bilemiyorum İşte şimdi söylüyorum Ben onu seviyorum |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:29 pm |
|
|
OLMuYoR
OLMUYOR!!
sana olan hasretim bir an susmak bilmiyor, yüregim delik desik sen olmazsan olmuyor,
olmuyor gözyaslarim bir türlü dinmek bilmiyor sevmiyor ki tas kalbin insafa gelmiyor...
böyle sessiz durusun umursamaz olusun yüregimdeki bir kursun her an ates istiyor. olmuyor gözyaslarim bir türlü dinmek bilmiyor, sevmiyor ki tas kalbin tas kalbin insafa gelmiyorrr ( ALINTI ) |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:31 pm |
|
|
UZaKLaRDa BiR ADaM
Uzaklarda bir adam sevdim Kendimin ne yanına dönsem onu anlatırdı Ömrümün ne yanına kaçsam onu tutardı. Adı neydi? Umudumun içinden geçti.
Adı neydi? Gri, dumanlıydı gözleri Kor parçaları gizlenirdi derinlerinde Öptüğümde dudaklarımı yakardı gözleri.
Sevdiğinde gün batar gibi Sevdiğinde akşam gibi bakardı. Çocuktu gözlerinin külleri Özlediğinde yetim gibi bakardı.
Uzaklardan bir adam sevdim Beni ıssızlığına aldı. Adı neydi? Her sesi hoşça kal der gibiydi Her bakışı bırakma beni...
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:32 pm |
|
|
Yanağımda buz tutan Bir damla göz yaşımla Sana sesleniyorum! Uğruna zindanları vurduğum, Hücrelerde bulduğum! Seni Seviyorum
S E N İ
SEVİYORUM!
Sevmek buymuş demekki.. Sevmek vermekmiş en büyük parçanı Özlemekmiş sevmek Gece yastığa başına koyduğunda akan iki damla yaşmış.. Sevmek zormuş sevdiğim Özlemek zormuş Sanki bedeninde binlerce bıçağın saplanmasıymış.... |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:33 pm |
|
|
Kızkulesine bakan kaldırımlarda, Birleşen ellerin ve Kızkulesine gömülen bakışların esrarı vardı. Sıcak bir bardak çayın buğusuna karışmaktaydı üşüyen soluklar. Ve titreyen dudaklarıyla bir aşk şarkısı mırıldanmaktaydı sevgililer... ''Gurbet elde bir başıma, Kimim var ki senden başka? ''
Bir yandan, martıların eşlik etmesi söylenen şarkılara, Bir yandan da, Kızkulesinin hikayesi vardı düşüncelerde. Derin düşler canlanmıştı o akşam! ...
Allahım! ... Hiç bitmeseydi, Hiç bozulmasaydı bu büyü.
|
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:33 pm |
|
|
SoN AşkIM OLuR MuSuN??
yaz yağmurunun altında ellerimde olsun ellerin bırakmasın beni hiç kalbime mühürlenen gözlerin dayanamam ki sensizliğe olursun sebebim sensiz ben bir hiçim, hiç gitme desem son aşkım olur musun sevgilim?
attığım her adımda ben aşkınla yan yana göremesem de hayalin yanımda yolları bırak hiç birşey engel olamaz ki aşkıma şimdi bir soru gizli çekingen gülümseyişimin ardında... son nefesimi ellerinde vermek istiyorum ömür boyu kalır mısın yanımda son aşkım olur musun, |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:34 pm |
|
|
Sen sevgi nedir bilirmisin? sevmek yûrek ister yûrek sen hic sevmedin ki bu alemde gônlûme taht kurmustum yiktin gittin bir kalemde biliyorum kôkteki yildizlar kadar uzaksin sen aslinda bana bir tuzaksin umutsuz ask derler bunun adina sevmek yûrek ister yûrek sende ne yûrek var ne de BEN DE
AYNI BEDENDE CAN GIBIYIZ. CANA CAN VEREN KAN GIBIYIZ. YANIPTA BİTMEZ KÖZ GIBIYIZ. BİZ AYRILAMAYIZ.
ELLER AYIRSA BILE,YOLAR AYIRSA BILE, YILLAR AYIRSA BILE BIZ AYRILAMAYIZ. BİZ IKI CILGIN SEVGILIYIZ. DELİCESİNE SEVDALIYIZ. ÖYLE BUYUK Kİ BU SEVGİMİZ.
BİZ AYRILAMAYIZ. |
|
|
|
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: Geri: süsLü ŞiirLer^m (: Perş. Ocak 15, 2009 9:35 pm |
|
|
_____Sen beni sevesin diye sevmedim ki _____İlk gördüğümde vuruldum sana _____Mahur ve mahzun bakan gözlerinin _____Gizemli nazarlarına takılıp ta _____Düştüm peşine, avare oldum _____Aşk denilen gizemli iksirin _____Efsunlu büyüsüyle
__________Sevdim… |
|
|
|
|