Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» 1.Sezon 13.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:30 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 12.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:29 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 10. ve 11. Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:27 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 9.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:24 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 8.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:21 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 7.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:21 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 6.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:19 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 5.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:19 pm tarafından Admin

» 1.Sezon 4.Bölüm TR DUBLAJ
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPtsi Haz. 14, 2010 6:17 pm tarafından Admin

En iyi yollayıcılar
OnuRBeRK
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! I_vote_lcapSaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! I_voting_barSaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! I_vote_rcap 
Admin
SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! I_vote_lcapSaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! I_voting_barSaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! I_vote_rcap 
ßuSRa
asram
asii25
__KiLLiNg__
zeynep20
dLss
by_pesimist
chileqly rocco

SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm !

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ßuSRa
ßuSRa

Rütbe: Süper Moderatör
Rütbe Kademesi:Süper Moderatör
MesajKonu: SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! EmptyPaz Kas. 02, 2008 1:36 pm

Sagopa Kajmer - Düsersem Yanarim

Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim ve hayatinin en güzel parçasiyim , kiriklarimin alçisiyim ...
Affim olsun hain darba , yedigim darbelerle sigindigim rabba.365 gün 52 berbat hafta agitlarimla rafta.
En büyük destekler çikarsizliktan ötürü lafta.Ben aklimi dile düsürdüm , kapali kapidan kafami çikarip kafayi üsüttüm , yüzüne okkali cümlelerle üfürdüm.Hey yabanci ben zaten yillardir içime dönüktüm !...
Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm.Hayat bir bot ve bot çevresi dolu büyük beyaz köpekbaligi , ditekiler istahla düsünür tepede duran azigi , rüyalarimin öldügü yerde uyudum ve yine bot batti , ilk rihtim ben battim.Ah tahtim...vay bahtim...
Dudaklarimin kanaya kadar yapmak istedigim iste bu "rap". benimle ol hep!...ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yasar mahlasi "kaf-kef" dularim vesvasi hannafi eder def.

Nakarat

Incecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içine sindi
Kirpiklerim titremekte korkularimdan , düsersem yanarim
O kadar içime sindim ki vinç getirse kalmaz basim.yo !. gömün burda canli nâsim.
Iç çekmekten , düsünmekten agardi saçim , düsersem yanarim
.

Vicdan bir günes gibi , parladikça isinir için.Geçen vakte bir zamanlar adini koyduk , niçin ?
Çünkü gelen gider , makbulüdür kisasi ziyaretin , " bana müsade - sana rast gelsin "budur hikayemiz.
Taktir buyur kis bulutlarin kadar doluyum rabbim , bir aglasam dolar tasar , seller alir bahçem bagim.
Yükseldikçe nefesi kesilir , yalniz kalir dev dagim.Aramadikça düsman buldum , hasim solum sagim.
Cehennemde soguk bir gün , boguk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün bekledigin murad.
Bazilarina gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yasar hayat , buyur mezara yat!...
Sogukluk içime hükmedince günesim buz adasi.Sem ile pervâne misâli sagonun aski.
Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsi , duymakta oldugun engin sözler derin denizlerimin dalgasi.

SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm !

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası