Rütbe: Süper Moderatör
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: SaGoPa KaJméR_ Dü$éRSéM yanaRıMm ! Paz Kas. 02, 2008 1:36 pm |
|
|
Sagopa Kajmer - Düsersem Yanarim
Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim ve hayatinin en güzel parçasiyim , kiriklarimin alçisiyim ... Affim olsun hain darba , yedigim darbelerle sigindigim rabba.365 gün 52 berbat hafta agitlarimla rafta. En büyük destekler çikarsizliktan ötürü lafta.Ben aklimi dile düsürdüm , kapali kapidan kafami çikarip kafayi üsüttüm , yüzüne okkali cümlelerle üfürdüm.Hey yabanci ben zaten yillardir içime dönüktüm !... Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm.Hayat bir bot ve bot çevresi dolu büyük beyaz köpekbaligi , ditekiler istahla düsünür tepede duran azigi , rüyalarimin öldügü yerde uyudum ve yine bot batti , ilk rihtim ben battim.Ah tahtim...vay bahtim... Dudaklarimin kanaya kadar yapmak istedigim iste bu "rap". benimle ol hep!...ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yasar mahlasi "kaf-kef" dularim vesvasi hannafi eder def.
Nakarat
Incecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içine sindi Kirpiklerim titremekte korkularimdan , düsersem yanarim O kadar içime sindim ki vinç getirse kalmaz basim.yo !. gömün burda canli nâsim. Iç çekmekten , düsünmekten agardi saçim , düsersem yanarim.
Vicdan bir günes gibi , parladikça isinir için.Geçen vakte bir zamanlar adini koyduk , niçin ? Çünkü gelen gider , makbulüdür kisasi ziyaretin , " bana müsade - sana rast gelsin "budur hikayemiz. Taktir buyur kis bulutlarin kadar doluyum rabbim , bir aglasam dolar tasar , seller alir bahçem bagim. Yükseldikçe nefesi kesilir , yalniz kalir dev dagim.Aramadikça düsman buldum , hasim solum sagim. Cehennemde soguk bir gün , boguk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gün bekledigin murad. Bazilarina gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yasar hayat , buyur mezara yat!... Sogukluk içime hükmedince günesim buz adasi.Sem ile pervâne misâli sagonun aski. Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsi , duymakta oldugun engin sözler derin denizlerimin dalgasi. |
|