Rütbe: Moderatör
Rütbe Kademesi:
|
|
|
Konu: ÜzüLme...iyiyim Ben (!) Paz Şub. 15, 2009 2:04 pm |
|
|
susuyorsam,hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözle bakıyorsam;üzülme… iyiyim ben.!saçlarıma takılıyorsa hayallerim,ruhum derin bir çöküntü yaşıyorsa bile geçer…meraklanma sen.!geceleri uyuyamıyorsam,her yıldız kor gibi düşüyorsa eteklerime;endişelenme…zamanı gelir uyurum ben.!içime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola,kırıp döküyorsam içindekileri geçer…sakinleşirim ben.!yeni bir başlangıç yapayım derken,bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana;acele etme sakın…bütünlenirim ben.!aynı şeyleri konuşup,farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak;üzülme…aynı dili öğrenirim ben.!gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa;vazgeçme…biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben.!!!sen öyle tepkisiz,sen öyle hareketsiz bekle…mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme…çırpınır çabalar hallederim ben.!ben gülümsemeye çalışırken,kırılan yanlarımızı onarırken;sen öylece geç karşıma ve sus…tepkisiz kal …kendi vicdanını rahatlatmak için yalanlar söyle kendine…olgunlukla karşıla yaşananları…gül geç içindeki acıya…nasil olsa iyilesirsin sen..sadece söylemek istedim…beni düşünme sakın…”…İYİYİM BEN…” |
|